Благоевградчани мачкат във вендета

Пламен Кисов и Кирил Богдански спечелиха във спортен турнир по канадска борба, ВЕНДЕТА. Благоевградският фитнес инструктор, ветеран в канадската борба, Кирил Богдански е с купа от турнир по вендета този уикенд. Богдански е сред тримата с купа от общо 81 участника от цялата страна. С купа е и друг спортист от региона – Пламен Кисов. Той пък спечели битката между титаните в канадската. Пламен Кисов разви силата си в благоевградския „Армспорт“ изключително бързо и взе купи от най-високите шампионати по канадска борба.

Кирил Богдански е познат в Благоевград като инструктор, способен да извае от всяко тяло – фигура във фитнес клуба си. Впечатляващо е, че може да те тренира само на въже. А с него да даде над 700 упражнения. За всичко. Богдански е дългогодишен състезател, бронзов медалист от европейско за ветерани. Създател е на един от първите клубове по канадска борба в България. Опитен състезател, един от основателите на спорта у нас.

През уикенда столично казино домакинства атрактивните срещи по канадска борба. Вендетата представлява ВИП срещи между двама състезатели – доста атрактивни и популярни в момента. Играе се в 5 рунда, победител е този, който спечели повече от рундовете. Събраха се 81 мъже със здрави мускули и силни ръце.

За тези които познават имената в света на борбата, ето и резултатите от турнира, обявени от организатора Георги Чолаков:

1 Детелин Йончев – Меси завоюва тежка победа срещу опитния Стефан Цанов .
2 Кирил Богдански показа, че дългогодишния опит оказва своето влияние и спечели срещу Георги Чолаков
3 Ники Пенчев се оказа по- здравия във вендетата си срещу Християн Цанов и спечели купата.
4 Битката на Титаните между Пламен Кисов и Емануил Манасиев завърши с победа на Пламен .Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *