Пазят записи от зверската катастрофа в Община Петрич

Кметът на Петрич Димитър Бръчков  обеща в изрично изявление, че никога няма да позволи  да бъдат манипулирани записите от камерите, които общината  постави на възловите улици и кръстовища.  Изявлението му е  заради бунта на петричани сутринта, които  смятат, че случаят ще се потули. Става въпрос за автоджигита, младия шофьор, син на експолицай, който връхлетя на тротоара върху трима тийнейджъри.

Единият от тях загуби крака си,  а момиче е в тежко състояние. Според кмета  Бръчков  записите  са снети от компетентните органи във вида, в който са направени. „Уточнявам, че такива записи могат да бъдат изискани единствено от разследващите органи в хода на досъдебното производство, което веднага е образувано по случая.

Изрично ще кажа също, че по мое разпореждане вече в архива на Община Петрич има направени копия на записа от периметъра на катастрофата в злополучната нощ на 15.08. срещу 16.08.2018 г.”, уточни Бръчков.

Кметът  изрази и  моралната си подкрепа в този тежък момент на изпитание.

Той отправи апел  всички с обединени усилия да се противопоставят на убийците на пътя!

А петричките магистрати оставиха за постоянно в ареста 18-годишния Георги Попстоянов, помел младежи на тротоар  в южния град.

 

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *