За новия сезон: 3-годишни гледаха представление за големи в кукления театър

5-6 дечица от най-малките бяха публиката за първото представление на кукления театър в Благоевград. „Часът на приказния разказват“ изгледаха от начало до край 3-4 годишни момиченца и момченца. Постановката бе начало на новия сезон, начало преди премиерата, с която кукловодите официално започват да канят децата на театър.

След седмица е премиерата на едно от новите заглавия в афиша на театъра за новия сезон – „Принцесата и граховото зърно“. До тогава обаче театър има всяка събота. И тази събота. В 11.00. тази събота е „Вълшебното огледало“. Театър и за бебета има всяка седмица. Кога какво може да гледат децата, майки, баби и татковци могат да следят в страницата на театъра във фейсбук.

Иначе голямата премиера на „Принцесата и граховото зърно“ ще се играе на 27 септември от 18:00 часа в салона на Куклен театър /бивш Младежки дом/. Режисьор на представлението е Тодор Вълов, музиката на Елена Методиева, а сценографията на Емилияна Андонова- Тотева. Актьорите Десислава Чардаклиева, Наталия Петкова, Елеонора Кулинска, Ирина Шумелова, Виктор Кападжиев и Мустафа Масърлиев- Мус ще се превъплътят пред малките зрители и ще ги разходят из вълшебния свят.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *