Viva la Rocк на поляните край Дъбрава

Здрав рок два дни звуча  в благоевградското село Дъбрава. Втората вечер на фестивала  закри легендарният  бас китарист на Whitesnake Марко Мендоса.

Той представи пред почитателите на този стил музика  новия си проект- албума Viva la Rocк.  Водещ по време на събитието бе Звезди- певец, музикант и композитор, познат от една от най- големите рок банди Ахат.

По залез слънце в село Дъбрава, на сцената излязоха млади таланти, за да изгреят. Wasted Generation пяха познати парчета и заредиха вечерта, след тях щафетата поеха сърбите от Hadzi Prodane Duse, които пяха свои парчета и направиха интересни кавъри.

Програмата на фестивала продължи със Saint’N”Sinners от Турция, които успяха да завладеят публиката и да я подготвят за големия финал и изпълненията на хедлайнера Марко Мендоса.

По време на двудневния фест организаторите се бяха погрижили да има за всеки по нещо. Младите любители на рок музиката  успяха да вземат своите първи уроци от Rockschool- София и Мелина Крумова.

Планинско колоездене и езда бяха  част от изненадите за почитателите на силни усещания и екстремни удоволствия.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *