За да сме с дигитална култура:

Иди на школа. За да имаш прилични дигитална култура и познания. И в Благоевград започват безплатните обучения на Гугъл за подобряване на дигиталната ни култура. „На училище“ може да отиде всеки. Школата започва от вторник и е две седмици. Присъствието на всеки желаещ е абсолютно без пари.
Безплатните обучения за възможностите, които предлага дигиталният свят започват на 2-ри октомври от 18:00 часа в зала „22 септември“. Срещите се организират от Google и SoftUni Digital, с подкрепата на Община Благоевград. Инициативата е част от проектът на Google „Дигитален гараж“. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж. Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г. Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

В Банско школата за дигитална грамотност ще бъде на 9-ти октомври от 16:30 часа в посетителския информационен център.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *