Само ¼ от неадекватните шофьори са пияни, другите са…

Един пиян, трима надрусани – такова е съотношението на неадекватните зад волана. Че повече са дрогираните, отколкото пияните шофьори – тенденцията е такава от близо година. Психотропните вещества съвсем не са безобидни за шофьорите. Дрогата е също толкова опасна, колкото и алкохола за адекватността при управление на автомобил. Пият и карат по-възрастните, пушат и карат младоците.

От четирима засечени от полицейски автопатрул да шофират в опасно за себе си и околните състояние, само един е бил след употреба на алкохол, сочи справка от нощната смяна на полицаите в кюстендилско.

26-годишен мъж са задържали вчера кюстендилски полицаи, той е установен да управлява нерегистриран мотоциклет след употреба на наркотични вещества.Пътните полицаи извършили проверката на ул. „Николичевски път“ в Кюстендил, тестът е направен с техническо средство. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство е започнато вчера в РУ Кюстендил срещу 25-годишен водач на лек автомобил, управлявал след употреба на наркотични вещества, проверката е извършена в кв. „Изток“ с техническо средство. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера пътни полицаи от Бобов дол са установили 31-годишен водач на л.а. „Мицубиши“ да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена с техническо средство на ул. „Г.Димитров“ в града. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Бобов дол, водачът е задържан за 24 часа, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Кюстендил срещу 60-годишен водач на л.а. „Фолксваген“, управлявал след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката в с. Лозно, дрегерът е отчел резултат 1.42 промила. Водачът е задържан за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *