Строителни специалисти от Дубай и Русия оцентиха санираните ни панелки

Топлозиолацията на панелните блокове и новият център, който чакаме да е готов скоро, донесоха на Благоевград голяма награда. Златна статуетка получихме за „Голяма община с принос в благоустройството“. Наградата прие инж. Емилия Тунева, заместник-кмет по строителство и сигурност.

Призьорите са определени от Международното жури на осмото издание на престижните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2018. При работата си, Комисията от специалисти е взела под внимание големите инфраструктурни обекти, които се реализират на територията на Благоевград. Сред тях са благоустрояването на централна градска част, изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, изграждането на паркове и детски площадки, пътна инфраструктура и др.

Златни статуетки  за такъв принос имат и Казанлък, Шумен и Челопеч.

Конкурсът е организиран от агенция ВИП Комюникейшън. Организаторите  са инициатори и реализатори на луксозните  строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Европа и Русия, така и в други страни. В журито участват строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор Строителство.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *