Какво правиш в нет-а? Google ни учи на ефективно присъствие онлайн

Как присъствието ни в мрежата да е ефективно? Кампанията за безплатен урок е и в Югозападния университет. След отворените срещи за всеки, интересуващ се от SEO и интернет реклама, IT-специалистите влизат и в университетските аули. Вeче се срещнаха със студенти от Стопанския факултет, в сряда (17-ти октомври) предстои втората среща за студенти: от 10:30 часа в зала 114 на Учебен корпус № 1.

Семинарът „Изграждане на ефективно онлайн присъствие“ се организира от Google и SoftUni Digital. Инициативата е част от проекта на Google „Дигитален гараж“.

Какво ще знаете след това? Повече за възможностите, които дигиталният свят предоставя. Акцентът е: „Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие ?“, „5 стъпки за ефективно онлайн присъствие“, „Потребителска пътека – най-добри практики за създаване на уеб сайт“, „Онлайн реклама – Уеб анализ“.

Студенти преподаватели и гости ще научат повече за ефективното изграждане на онлайн присъствие от професионалистите в тази сфера – Даниел Христов и Слав Славов.

Даниел Христов има повече от 7 години мениджърски и организационен опит в сферата на стратегическия и дигиталния маркетинг. Работил е като директор на една от големите български печатници и e председател на инициативния комитет спечелил на град Пловдив домакинството на Световното първенство по гребане. Възпитаник на СофтУни и понастоящем Trainer към платформата „Дигитален Гараж“ на Google, заради личната удовлетвореност от това да помага на хора, които са готови да си помогнат сами. В свободното си време се бори с вятърни мелници.

Слав е човек със страст към предизвикателствата. Работи като консултант за дигитален маркетинг по проекта Google „Дигитален Гараж“. В IT сферата е от над 5 години. Бил е двукратен национален и един път международен шампион по програмиране. След това се пренасочва към бизнес частта на IT проектите. В последните 3 години работи по проекти в Америка, Европа и едни от най-големите бизнеси в България.

Семинарът се организира със съдействието на Центъра за кариерно развитие към Югозападния университет „Неофит Рилски“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *