Как да познаем строителите-менте?

Внимавайте със строителите! Един от Сандански прецака благоевградчани и ги остави с протекъл покрив на вилата в планината да карат и тази зима. Собственици на къща за отдих в местността Бодрост над Благоевград изпищяха от строител-менте. Сочат с пръст майстора от Сандански и предупреждават хората да не му вярват.

Стопаните на вилата в Бодрост го уговорили още лятото, през август. Да подмени прогнилия и протекъл покрив и той дал дума, че започва веднага.

Строителят/ майстор на покриви от Сандански – Антон Божков – повече от 2 месеца мами собственици на вила в м. Бодрост – че ще подмени покрива.

В началото на август 2018 Антон Божков обеща, че ще премахне стария покрив, състоящ се от керемиди и прогнила дървена чакма, с нови греди + плътно дюшеме от дъски и ламарина. Вилата е строена 70-те години на миналия век. На два етажа е, гредоред. От покрива на вилата има теч, който е разрушил тавана на вторият етаж. Ремонтът не започна през целия август“, разказват собствениците на вилата в Бодрост. „А даде дума и обещаваше, че започва все от утре и от понеделник. Затова и не търсихме друг майстор. Така до началото на октомври, когато писа през фейсбук, че отказва ангажимента. А зимата е „на вратата“, на нас покрива на вилата ни тече. Разказваме, без да се оплакваме. Разказваме с препоръка към всеки, който има такъв ремонт за вършене. На този човек не може да му се вярва. И на такива като него.“Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *