Опрощават ни лихви по дългове за ЧНГ!

Ако платиш старите си дългове през декември, ще ти опростят лихвите. Но това само през декември и само ВиК. Кампания „Безлихвено плащане“ стартира от понеделник Водоснабдителното дружество. Жестът на водния оператор е добрина за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, но само за физически лица. фирмите длъжници на ВиК, включително общински и държавни учреждения няма да се ползват от коледните подаръци.

Кампанията „Безлихвено плащане“ е за сектор „Население“. На практика ще платиш стари задължения на граждани, без да се включват дължимите лихви за забавените плащания.

Кампанията е активна от 03.12.2018 г. до 31.12.2018 г. Плащанията могат да се извършат във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей и Ипей.

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола. Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхавата на настоящата кампания.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *