Ярки футболни звезди на „Скапто къп 2018“

Центъра биха Владислав Златинов, Александър Дюлгеров и Кристиян Малинов, очакваме и Станислав Костов и Страхил Попов… мястото е „Скапто къп 2018“. В Благоевград, в зала Скаптопара. Днес в 13:00 организаторите официално откриха благотворителния турнир по футбол „Скапто къп 2018“. Той старира вчера следобяд и ще продължи до утре вечер.

На място в зала Скаптопара са гарантирани много емоции за малки и големи футболни фенове. Всички събрани средства ще бъдат дарени на родилното отделение в Благоевград. В малкия шампионат участват 12 отбора, а между техните мачове, публиката радват талантите на 5 детски отбора. Дотук участие записаха футболните звезди на ЦСКА Александър Дюлгеров и Кристиян Малинов, Светослав Дяков от Лудогорец, а утре очакваме и Станислав Костов от Левски. Антон Костадинов, Юлиан Попев и Владислав Златинов от Пирин също се разписаха в демонстрационния мач в събота. След края на първенството в Турция, в неделя в залата очакваме и Страхил Попов.

Входът е безплатен, а на няколко места в залата има и урни, в които желаещите могат да направят своите дарения. На търг ще бъдат разиграни 4 специално подписани фланелки – две на Барселона, дарени от Христо Стоичков, една на Националния отбор от Кирил Десподов и една на италианския футболен клуб Лече от Радослав Цонев. В един от ъглите на залата има кът за кафе, като всички средства отново ще бъдат дарени за каузата.

Стажант репортер: Теодора ДрагановаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *