Харесай си нещо, купи! Помагаш!

Иди на площада и виж. Отрупано е с ръкоделия- украси и сувенири за празниците от утре до края на годината. Всичко, което свързваме с Коледа и Нова година, с тези най-светли и топли празници, с тези дни, в които сме най-хора и най-човеци, можем да намерим и да купим от Коледен базар Благоевград. Щандовете са отрупани от какво ли не – всичко до едно е изработени от ръчички на дечица. Във всякакви работилници и ателиета през последните седмици, децата твориха. Сега творбите им се продават.

Коледен благотворителен базар е в подкрепа на Иван. Дарителската търговия започна в събота, продължава и в неделя. Ако минеш по обяд през площада пред операта, можеш да купиш и дариш. Жители и гости на Благоевград могат да закупят ръчно изработени артикули – картички, коледни украшения и много други изненади,изработени от децата на Благоевград.

Събраните средства са за 14-годишния Иван, който има нужда от нашата подкрепа. Коледен базар е част от „Коледен фестивал“, който се провежда под надслов „Следвай звездата, озари пътя!, организиран от Община Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *