3-годишни джуджета умилиха Благоевград на коледен концерт

Двучасов спектакъл сътвориха децата на една жена с грация, финес, усещане за музика и много любов към децата и танците. По специален начин докосна сетивата на стотици концертът на „Силвана денс“ в Благоевград. Деца и младежи, талантливи, обичащи музиката, вярващи в чудесата и добротата, се надиграваха в пъстра музикална палитра.


На сцената в зала „Яворов“ танцуваха 3-годишни джудженца, най-малките послушковци на Силвана денс от 8-ма детска градина „Вечерница“. Те всъщност анонсираха големия спектакъл в събота вечер в Благоевград. Спектакъл с джуджета, снежинки, елхички, феи и принцеси… от шест до осем вечерта се преливаха ритмите от болеро, фламенко, сиртаки, поп, джаз, фолклор… всичко в премерен ритъм, пъстри костюми, широки детски усмивки и неподправен блясък в очичките- сиви, зелени, кафяви…


Децата на „Силвана денс“ направиха концерта, част от Коледния фестивал на Благоевград. Сред децата на Силвана денс са вече студенти по право, възпитаници на националното училище по балет, практици в Европейския парламент… и джуджетата от първа група в градината.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *