Даниела Савеклиева раздаде питка с паричка

Депутатът Даниела Савеклиева  отчете работата си в Народното събрание за 2018 година. По традиция тя разчупи питка с късмет заедно с представители на медиите от Благоевград и отправи пожелание за успешна и ползотворна работа и много добри новини през новата 2019 година.

От началото на тази година като народен представител и в качеството и на член на комисията по бюджет и финанси и на зам.-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм е внесла 22 законопроекта и проекти на решения.

Заедно с колегите народни представители на ГЕРБ от Благоевградска област са задали въпроси към различни министри по проблеми и значими проекти за Благоевградска област, като проекта за преносен газопровод Симитли-Разлог-Банско и за междусистемната газова връзка Гърция-България, ремонта на тунел „Кривия“ по направлението на републикански път І – 1/Е-79/ „Видин – Кулата“, който е част от трансевропейската пътна мрежа, за развитие на Национална спортна база „Цар Самуил“, за проблема с осветлението на пътен участък на Е79 от м. Антените до кв. Струмско в района на гр. Благоевград.

През годината проведе и редица приемни, които бяха посетени от жители от цялата област. Най-често въпросите бяха свързани с осигуряване на трудова заетост и възможностите, които предлагат правителствени програми в тази сфера, проблеми, свързани с административни казуси, от социален и обществен характер.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *