Хайдук Шило е №1

Отбор „Хайдук Шило” спечели Коледния турнир по футбол за купата на Гоце Делчев. Над 600 зрители проследиха финалите на турнира в зала „Арена Неврокоп”. След оспорван двубой на финала между отборите на „БИАД” с капитан Зафир Катунчев и „Хайдук Шило” с капитан Димитър Мавродиев, мачът завърши при резултат 2:2.

В изпълнението на дузпи Хайдук се наложиха с разлика от два гола над БИАД. На трето място се класира отборът на „Пирин” с. Брезница, а на четвърто място отбор „Гражданите” с капитан Ангел Дуков.

Отборите на „БИАД“ и „Гражданите“ дариха паричните си награди на църквата „Рождество Христово“ в новия квартал. Наградите – купа, медали и парични поощрения, връчиха официалните гости на турнира кметът Владимир Москов и народният представител Богдан Боцев.

Кметът Владимир Москов поздрави участниците в Коледния турнир по футбол за коректния тон на терена и пожела традицията да се запази и развива през годините. В турнира тази година записаха участие общо 20 отбора от община Гоце Делчев, в игра за отборите се включиха над 200 участника.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *