Кой грабна купата?

Отборът на Полена е големият победител в 20-ия юбилеен коледен турнир по футбол Симитли-2019, организиран в памет на Иван Янчев. Единият от двамата най-малки наследници на Иван Янчев, малкият Андрей, кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на турнира, заедно със сина на Иван Янчев – Боби Янчев, връчиха купите и наградите за призьорите.

Във финалния двубой тимът на Полена се наложи с 2:0 над Жълта подводница и заслужи купата. За третото и четвърто място, се бориха BBS и Ораново, като BBS  се наложи с 6:4 над Ораново и взе третото място. Отборът на Ораново остана на четвърта позиция. Финалната среща бе свирена от Спас Стоименов и Пламен Скендерски.

За най- добър бранител бе избран Илиян Узунов, който е и вратарят на отбора на Жълта подводница, Асен Топузов от BBS стана най- добрият защитник, Христо Младенов  грабна приза за голмайстор на турнира с 23 гола.

Кметът Апостолов благодари на всички участници, като отбеляза, че има желанието всяка година отборите да не намаляват, а да стават все по- многобройни.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *