Лумнаха ресторант и къща за гости в новогодишната нощ, не издържа и елмрежата

Ресторант и къща за гости горяха в новогодишната нощ в Югозапада. Не издържа и електрическата мрежа, пламнаха стълбове в Сандански и Благоевград. Общо 20 пожара са гасили екипи на районните служби  в Кюстендилска и Благоевградска области на 31 декември и 1 януари.  Ресторантът горял в местността „Жабокрек“ в Рила.  Изгорели са 10 кв. м покривна конструкция, техническа неизправност е причина за пожара, спасени са от огъня 3 сгради. Навръх Нова година на 01.01.2019г. около 06:17 часа е получен сигнал за пожар в комин на къща за гости в с.Делчево, общ.Хаджидимово. Погасен от екип на пожарната в Гоце Делчев.

Две семейства едва не останаха без дом в празничната нощ. В къща в с. Яхиново  са изгорели при пожар, причинен от късо съединение,  бяла, черна и компютърна техника. Спасена е къща в Кюстендил. При пожар, причинен поради небрежно боравене с открит огън, са изгорели дограма и покъщнина. Няма пострадали хора.

На 31.12.2018г. около 21:32 часа е получен сигнал за пожар в селскостопанска постройка в землището на с.Плоски, общ. Струмяни. Погасен от екип на пожарната в Сандански. Изгорели са навес, трактор и около 5 000 бали сено.

На 01.01.2019г. около 11:22 часа е получен сигнал за пожар в постройка в гр.Сандански. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Сандански. Щети: изгоряла е постройката.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *