За Влади…

Нека помогнем на 28-годишния Владислав Кипров от Благоевград. Влади се нуждае от спешна животоспасяваща операция.

Момчето има спешна нужда от средства  за животоспасяващата операция, която трябва да се направи в Германия.  Необходимата сума е в размер на  55 000 евро. Лекарите са категорични, че операцията трябва да се извърши възможно най-скоро- до началото на месец февруари 2019 година.

Дарителската сметка, по която може да превеждате дарения е:

Банка ОББ

IBAN: BG41UBBS80021079479540

Титуляр: Владислав Тодоров Кипров

На 4-ти януари Владислав Кипров навършва 28 години, само дни след рождения си ден, вследствие на ядрено-магнитен резонанс, разбира за страшната диагноза- мозъчен тумор.

Възпитаникът на ПМГ „Сергей Корольов“- Благоевград обича да спортува. Той е  кинезитерапевт, като ежедневно се грижи за деца и възрастни хора със заболявания от всякакво естество, практикувайки в клиника МБАЛ „Лайф хоспитал“.

Екипът на МБАЛ-а се обърна към хората с добри сърца за събиране на средства за лечението на своя колега.

 1 Comment

  1. Ogilvy Group България представи новата медийна компания с бранда Wavemaker, която е част от най-голяма група за медийно планиране в света GroupM. Агенцията се фокусира в управлението на микса от медии, съдържание и технологии, така че да работят най-ефективно за специфичните цели на локални и глобални клиeнти. Wavemaker e нов бранд в портфолиото на GroupM, част от най-голямата комуникационна група в света WPP, и обединява глобалните бизнеси на агенциите MEC и Maxus. С лиценза за Wavemaker Ogilvy Group България става основният локален партньор на WPP. Управлението на новата агенция се поема от Владимир Стоилов, дългогодишен кадър на Ogilvy Group Bulgaria, който ще развива компанията, стъпвайки на 12-годишния си опит на българския медиен пазар и глобалните знания и иновации, до които дава достъп най-голямата група от медийни агенции в света. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *