Най-новият атракцион в центъра на Благоевград

Десетки малчугани с нетърпение очакваха да се качат на най-новия атракцион в центъра на Благоевград.  Преди това с уникални изпълнения по фигурно пързаляне беше открита ледената пързалка в центъра на града.

В програмата участие взеха фигуристите от спортен клуб „Ледени искри“, които показа грация върху леда. Жители и гости аплодираха бурно Мария Илинова, Тея Николаева, Венета Симеонова, Виктория Златкова,  Александра Александрова и Ива Андреева.

Програмата продължи с изпълнения на децата музикално училище „Престо“.

Ледената пързалка ще остане в Благоевград до 1-ви март.  Ледената пързалка е с размери 12×25 м. Цените за ползване на съоръжението, заедно с наем на кънки, е 7 лева за 30 минути и 9 лева за 1 час. За деца под 12 -годишна възраст таксата е 5 лева за 30 минути и 7 лева за един час.

Има възможност и за целодневно ползване на пързалката, като цената, заедно с наема на кънки е 18 лева. Неограничено ползване на съоръжението за целия престой е 75 лева. Придружителите на деца до 7 години ще използват леденото съоръжение срещу 50% от цената.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *