Благоевградско семейство кукери плениха българи и чужденци в Перник

Където има фестивал с кукери, те са там заедно с двете си прекрасни малки деца. Не ги е страх нито от сняг, студ, минусовите температури или пък вируси.

Те са най-българското семейство – танцьорът от ансамбъл „Пирин“ Асен Колев и съпругата му, най-красивата полицайка,  Радостина Захариева. Те  за пореден път грабнаха сърцата на публика, както на българи, така и на чужденците на фестивала в Перник.

Пременени в народни носии заедно с децата си,  те дефилираха на кукерския  празник. Семейството показва как опазването на българското може да бъде лична кауза на всеки един от нас.

Семейството почита традициите ни по този начин на всеки празник. Дори направиха приказен годеж в празнични носии преди  години.

На всеки кукерски фестивал те са на първа линия на Трети квартал. Тази година бяха и на фестивала в Благоевград, също така в Симитли, а сега и в Перник.

Задължително с  2,6  –годишната Даная  и  София, която вече е малко повече от година.

Асен е хореограф и ръководител на Танцова формация  „Ритмика” . Завършил е хореография в София и Пловдив. Радостина пък е завършила Академията на МВР.

 

 

Снимките са на Ина-Мария Photography,  ФотоБългария, ФотоСвят

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *