Гости от Благоевград и Петрич смаяха председателя на парламента и зам.- министър

Как минава един работен ден на депутата, с какво се занимават и в какви комисии участват. Това разбраха ученици от  ПМГ „Акад. С. Корольов“ в Благоевград при посещението си в Народното събрание. Учениците бяха много заинтригувани и  зададоха много въпроси на депутатите, които ясно показват, че младите хора в България са будни.

По време на срещата с учениците присъстваха и народните представители от ПП ГЕРБ в област Благоевград Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев и д-р Емил Тончев. Посетителите имаха възможност и да разговарят с председателя на Народното събрание и със зам.-министъра на икономиката Александър Манолев.

Манолев дойде на тежко изслушване в Народното събрание, но си тръгна с много приятни емоции след среща с деца от детския и младежки парламент в Петрич и от Математическата гимназия в Благоевград – ПМГ „Акад. С. Корольов“. Това написа зам.- министърът на страницата си във Фейсбук.  „Много мотивиращо е да видиш колко знаещи са децата и какви въпроси задаваха на мен и на председателя на НС Цвета Караянчева.

Те учат в същите училища, в които съм учил аз и моите приятели от детинство. Но са много по-различни от нас. Много по-будни и много по-уверени. Пожелах им успехи и да вярват в своите възможности, защото няма прегради пред това, което могат да постигнат“, написа още зам.-министърът.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *