След акцията на жандармерията: Арести и над 30 акта

15 акта за установяване на административно нарушение на Закона за движение по пътищата,  14 акта  по Закона за личните документи, 3 дерегистрирани леки автомобила, задържан е 19-годишен дупничанин за сбиване с негов познат поради неуредени лични сметки. Установен и задържан е 27-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване от главна дирекция „Национална полиция“ във връзка с наложена принудителна административна мярка „отнемане правото на пребиваване в Република България на чужденец“. 27-годишният мъж е гражданин на Република Молдова.

Това е резултатът от проведената специализирана полицейска операция на полицаи от Дупница и техни колеги от дирекция „Жандармерия“. Акцията бе  за противодействие на незаконната миграция,  на конвенционалната престъпност в малките и отдалечени населени места, противодействие на престъпленията, свързани с данъчната и митническа система на РБ, проверки по Закона за безопасност на движението, по Закона за българските лични документи. Операцията се осъществи  на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево.

19-годишният задържан ще остане 24 часа в полицейския арест, досъдебно производство е започнато в РУ Дупница за нанесена лека телесна повреда.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *