Провери дали си заключил колата си!

Апаши дебнат за разсеяни шофьори. Крадат всичко. Колите и всичко под капака, в багажника, на задната седалка е на прицел на апашите. Само за последните 20-тина часа, по справка в полицейския бюлетин – откраднаха кола, телефон от кола, портфейл от кола, акумулатор от кола…

В Банско са откраднали „Хюндай Туксон“, паркиран на улица в града. Колата изчезнала в нощните часове в понеделник. По случая е образувано досъдебно производство. Издирват крадците.

Акумулатор е изчезнал пак през нощта от кола в село Долно Драглище, разложко. Пежото е и със срязани гуми. За случая е уведомена прокуратурата в Разлог.

Полицейски служители на Първо районно в Благоевград търсят крадци по сигнал за изчезнал мобилен телефон от незаключен лек автомобил. Кражбата е станала към 10.30 в понеделник, Голфът бил на паркинг пред болницата в Благоевград.

Внимание, крадците проверяват за незаключени коли по паркингите. Зачестяват случаите на кражби от оставени по невнимание или закратко без надзор незаключени коли.

Полицейски служители на Първо районно в Благоевград работят и по получен сигнал за извършена, през нощта в понеделник, кражба на дамска чанта със сумата от около 190 лв. и лични документи от частен дом в Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *