Учат ни как да бъдем родители

Работилници за родители. Това е обучителен курс за родители на малки деца, който отново стартира в Гоце Делчев.

С него родителите от Гоце Делчев и региона отново ще имат шанс да подобрят своите родителски умения, да се запознаят със съвременни подходи и научни открития в сферата на ранното детство, да обменят опит и да споделят трудности и радостни моменти едни с други, да получат подкрепа и съвети.

До момента отзивите за работилниците са изцяло положителни. Над 150 родители от община Гоце Делчев са се включили в тези работилници от 2011-та година насам и всички споделят, че от работилниците има голяма полза. Сред тях най-голяма е групата на майките, но също така има татковци и дори съвременно мислещи баби.

Очаква се първата среща с новите участници да се проведе на 6.04.2019г. /събота/ от 13,00 ч. в залата на Община Гоце Делчев. Всяка от 14-те работилници продължава около 100 мин., провежда се веднъж седмично и включва интересни презентации, филми, дискусии и игри. Участието в работилниците е напълно безплатно и доброволно. Курсът се организира с подкрепата на Уницеф, община Гоце Делчев и Читалище „Просвета – 1865“.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *