снимка: пресцентър МВР

Не паркирай в Банско!

Пак изчезна кола в Банско. Ауди изчезна от петък до събота. Колата е била паркирана в Банско. Сигнал в полицията подал собственика, който не открил Аудито си. Уведомена е прокуратурата в Разлог, полицията издирва автоджамбазите. Напомняме, миналата седмица пак имаше кражба на кола в Банско. А тези инциденти след „акцията“ зимата, когато банда автокрадци атакуваха сериозно зимния ни курорт и чезнеха предимно скъпи джипове.

Крадците старателно проверяват по шаркинги и за незаключени, по невнимание, коли. Пак се е оплакал потърпевш – намерил си колата на паркинга, но не и вещите му. На паркинг пред магазин на голяма търговска верига в Петрич е откраднато дамско портмоне със сумата от около 80 евро и мобилен телефон от лек автомобил „Дайхатсу“. Кражбата е станала докато жената пазарува.

Ловък джебчия отмъкна пък чантата на касиерката в магазин в Благоевград. жената се оплакала, че в работния ден, в петък, за времето от 10:00 часа до 19:00 часа е извършена кражба на сумата от около 50 лв. от дамска чанта от под бюрото в магазин на голяма търговска верига в Благоевград.

„Бъдете внимателни!“, апелират полицаите. Все по-чести за джебчийските набези, домовите кражби.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *