Колите на пътя – с фалшиви номера, дрогирани и пияни шофьори

Не се вразумяват шофьорите – да не сядат зад волана, след кат оса станали от масата. Не осиюъзнават и опасността за себе си, че са шръкнали и са седнали на шофьорското място в колата… трима пияни и един дрогиран са останали без книжка тези дни.

Спипани се при рутинни полицейски проверки.

Дрогиран е засечен да кара Шевролета си в Сандански тази нощ. 27-годишният се освестява все още в ареста. Образувано е бързо производство.

Бързи производства затова, че карат кола с повече от допустимите промили, са образувани по нказателния закон срещу трима млади мъже:

На 13.04.2019г. около 18:55 часа в гр.Белица, В.М./35г./ от гр.Белица е управлявал лек автомобил „БМВ“ с наличие на 1,73 промила алкохол в издишания въздух.

На 13.04.2019г. около 23:40 часа в с.Елешница, общ.Разлог, Г.Б./30г./ от гр.Добринище е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 1,28 промила алкохол в издишания въздух.

На 15.04.2019г. около 01:20 часа между с.Падеш и с.Покровник, Я.К./23г./ от гр.Благоевград е управлявал лек автомобил „Опел Фронтера“ с наличие на 2,05 промила алкохол в издишания въздух.

В Благоевград са засечени и две коли с нередовни номера. 43-годишен карал нерегистрирана Шкода, младеж от велинградско село пътувал с Голфа си, на който закачил чужди номера.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *