Мама носи, баба меси, децата продават… благотворително

Над 3 000 лева успяха да съберат децата от училището в Симитли… от продажби на благотворителен кулинарен базар. В понеделник децата пазаруваха закуска за голямото междучасие, оборотът, който направиха на отрупаните с домашни вкусотии маси бе 1 617,15 лева. Още за 1 891,30 лева продадоха банички, кифлички и бисквитни днес на площада. Плюс 1 910 лева дарение от учителите в гимназията в Симитли.

Общо 5 472,45 се прибавя от инициативата и ангажираността на училището към общата кауза в Симитли „ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ“.

Доброто продължава:

В четвъртък, 18.април е традиционната Великденска изложба на яйца, козунаци и украса. Традиционно ще е в Изложбената зала в читалището, всеки, който купи нещо от базара, парите ще се добавят към ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ

В петък, 19.април е концерта ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ в Спортната зала в Симитли

В събота, 20.април и в Крупник са организирали пролетен благотворителен концерт. Там, в читалището ни събират на „Пролетна магия“ децата от детската градина и училището в Крупник, самодейците към читалището, благотворително за Станислав е приел поканата да пее Никола Тодоров.

Станислав пътува за Турция на следващия ден. На 22.април е манипулацията му в болницата.

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е, на разбираем език за всеки, увреждане на крайниците, което увреждане не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на Станислав. Това му дава изключителен шанс за значително подобрение. На 22-ри април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За това събираме парите.

 А ако някой междувременно има желание и възможност да дари пари, може да го направи и с банков превод:

Инвестбанк АД

IBAN: BG90IORT80487091130200

BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов ИльовскиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *