(видео) Истински празник за рожден ден в социален център

Истински празник сътвориха в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе петата годишнина от създаването му.  Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.-кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директора на Дирекция „Социално подпомагане“  Гоце Делчев Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители, които подпомагат социално и материално социалния център.

„Нашата цел е потребителите да се чувстват значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Като на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *