Икона на търг за благородна кауза

Народната певица Румяна Попова дари много за момче на 20 години с надеждата да стъпи за първи път на краката си. Румяна Попова бе част от благотворителния концерт „Пролет за Станислав“ в Симитли, а съпругът й откупи на търг икона на Св. Мина, дарена от местния художник Николай Кашев за дарителската кампания за Станислав Ильовски.

Още над 3 000 лв. събраха за младото момче и от концерта в петък вечер. Има още два дни до заминаването му, но има и още благотворителни инициативи. В събота е концертът в Крупник – Пролетна Магия. Там ще пее Никола Тодоров. Концертът е в събота вечер в читалището в Крупник.

В петък вечер Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева и самодейци събраха местни и приятели на Симитли в Спортната зала за музика и добро настроение и още дарение за Станислав Ильовски.

Икона от майсторските ръце на художника Николай Кашев бе продадена на търг и парите добавени за надеждата на Станислав. Съпругът на Румяна Попова вдигна три пъти първоначалната цена на иконата, която Кашев дари и пусна на търг. Св. Мина ще закриля семейството на Румяна Попова.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *