Популярните пролетни аромати

Парфюмът днес, не е просто ухание, а нещо повече. Дори аксесоар. Правилното избиране на аромат, на парфюм е в състояние да допълни визията на всеки един. Нещо повече, в зависимост от позицията в обществото, парфюмът може да подчертае Вашите качества.

Какви са популярните аромати за пролетните и летните месеци на 2019 година? Именно това ще разясним в настоящата статия.

Цветните аромати са позабравени от зимните месеци и сега, са все по-търсени. Причината – уханието на свежест липсва! Ободряването по време на пролетните дни е силно желателно и именно свежите нотки на парфюмите могат да го подсигурят.

Един от добрите пролетни парфюми, които Ви препоръчваме, това е Calvin Klein Euphoria. Той съчетава нотки на кехлибар, махагон, мускус и виолетка, като съчетанията правят така, че да ухае просто превъзходно.

Доминиращи аромати лято 2019 са: нотки на лимон, лайм, лимонова трева, иланг-иланг, пачули, евкалипт, бергамот, лотос и жасмин.

Другият популярен парфюм, който Ви препоръчваме, това е Paco Rabanne Olympéa. Той се откроява с топ нотките зелена мандарина, воден жасмин и джинджифил, като в основата му се състои аромат на кашмирово дърво и сандалово дърво, а в сърцевината са ванилия и сол.

Kenzo World се нарежда сред любимите парфюми за лятото и пролетта.

Ароматът съчетава радостта от живота и оптимизма, което, както добре знаете, е важно за пролетта, особено ако се чувствате преуморени, лениви, нетонизирани.

Изборът на качествен парфюм, днес, през 2019 година е много лесно начинание. Онлайн  съществуват редица магазини, предлагащи по-горе изброените парфюми. Естествено, ако сте почитатели на други марки и модели, също можете да ги откриете оналйн, на адрес www.parfium.bg.

Посещавайки този онлайн магазин можете да се възползвате от изключително разнообразие от парфюми, като сега, покрай Великденските празници можете да направите поръчка със сериозни намаления. Например, пролетната отстъпка води до промоционална цена с намаление до 40 % от реалната, което си е идеална възможност да закупите така жадувания парфюм на изгодна цена.

В настоящата статия успяхте да разберете кои са най-търсените пролетни парфюми, както и получихте адекватно решение за покупка на подобна стока онлайн.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *