Учат ни как да си правим сами отчети на фирмата

Ако искате да започнете собствен бизнес и се  интересувате от процесите, които стоят зад финансовия отчет в края на годината. То това е за вас. Безплатно обучение „Счетоводство за НЕсчетоводители” в град Гоце Делчев.  Темите които ще бъдат обсъдени по време на обучението са регистрациите, на които подлежите при регистрация на фирма, видове данъци, разлики между трудов и граждански договор, определяне на прогнозни печалби и загуби, съставяне на финансови отчети.

Лектор на обучението ще е експерт с дългогодишен опит в областта на финансите и счетоводството за малък бизнес и неправителствени организации, консултант на стартиращи предприемачи в рамките на Младежка предприемаческа борса от 2010 година, автор на Наръчник на младия предприемач и Дневникът на предприемача.

Обученията се организират от фондация „Каузи“ – една от водещите организации в областта на подпомагането на стартиращи предприемачи, която работи в тази насока от 2010 година. За 10 години с помощта на консултантите ѝ са разработени стотици идеи, а част от тях са намерили и финансиране.

Обучението ще бъде  на 2 и 3 май (четвъртък и петък) от 15:00 часа на адрес: град Гоце Делчев, сградата на Leader Academy, ул. „Дунав” 5А

Участието в обучението е БЕЗПЛАТНО с предварително записване по имейл.

За повече информация: www.kauzi.org или fondacia_kauzi@abv.bg

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *