Кой се бъзика с полицаите?

С бясна скорост, със сирени, полицаи преследваха беглец. Гонката стартирала от Дупница, приключила чак в село Яхиново. Кого са гонили униформените? Оказало се надрусан, без книжка, с нелегален мотор. Пускали сирени и тръгнали по петуте му полицаите, след като отказал да спре на стоп-палка и профучал покрай патрула с бясна скорост.

Заключен е в ареста на Районното в Дупница 24-годишния. Младият мъж от Яхиново е с няколко провинения:  за управление на нерегистриран мотоциклет и  след употреба на наркотични вещества. Той е отказал да се подчини на подадени сигнали от униформен служител  – светлинни и звукови, за спиране за проверка, движейки се по ул. „Княз Борис“ , преминал е с мотоциклета по пешеходната зона на града – ул. „Николаевска“ , след кратко преследване е спрян и задържан в с. Яхиново.

Направеният тест с техническо средство е отчел употреба на канабис и метамфетамин. Отказал е да му бъде взета кръв за анализ. Задържаният е неправоспособен водач. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *