Kак Гоце Делчев светна (видео)

Неузнаваем след пролетното почистване стана Гоце Делчев. Улици, зелени площи и междублоковите пространства, въобще целият град придоби впечатляващо приятен вид. Хванаха метли всички, а за  проявилите забележителна активност при кампанията  общинската управа раздаде парични поощрения.

По традиция, за да се определят заслужилите това внимание, специална общинска комисия инспектира улици и квартали в града. Експертите установиха кой и къде най-съвестно се е включил в кампанията за великденското почистване на Гоце Делчев. Отличени бяха много граждани и фирми. Комисията единодушно реши, че всички училища и детски заведения в града заслужават награда.

„Знаете, това е нещо благородно, нещо което трябва да го правим без да се организират специални мероприятия. Надявам се, че всеки трябва да осъзнае тази необходимост, че чистотата и опазването на околната среда е важно за всички нас“, каза зам. -кметът на община Гоце Делчев  Саит Иброш, който връчи наградите на отличените. Да се поддържа и опазва добрият вид и чистотата на паркове и зелени площи през цялата година, призова накрая зам. -кметът Иброш.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *