На добър час, абитуриенти!

Приключи последният учебен ден на випуск 2019 г. на Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев“.  80 абитуриенти изпрати гимназията на емоционално тържество.

С много вълнения и емоции дванадестокласниците пристъпиха за последен път прага на училището и чуха за последен път училищния звънец.

По традиция бяха наградени най-изявените ученици.

На раздяла завършващите се сбогуваха с училищното знаме и го предадоха на бъдещите дванадесетокласници, които от своя страна обещаха да носят само успехи и награди на гимназията.

Директорът на училището Антон Драгоев пожела успешна реализация и много бъдещи успехи на абитуриентите.

Класните ръководители на дванадесетокласниците инж. Жулиета Мавревска, Весела Янчовска, инж. Катя Гълъбова и Венцислав Давидков пък поздравиха абитуриентите и им припомниха, че макар да приключват гимназиалното си обучение, вратите на училището остават винаги отворени за тях. „За някои това ще бъде началото на нова страница, за други-краят на хубавите години в живота им….Не знаем в каква посока ще поеме животът на всеки един от вас, но едно е сигурно- училището ще присъства в спомените Ви“, казаха развълнуваните класни.

Поздрав абитуриентите получиха и от акад. Христо Григоров, чиито дядо Ичко Бойчев е патрон на училището. В израз на признателност към директора и цялото ръководство на училището абитуриентите поднесоха стилен подарък. Освен трогателния жест, зрелостниците изразиха и своята дълбока благодарност към учителите за всички знания и години, които са отделили в тяхното обучение.

На финала зрелостниците огласиха целия район с мощните си отброявания.         

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *