Изчезна БМВ от автокъща, арестуваха Пежо с контрабанда

Изчезнаха и електрически четки, чисто нови от магазин. Иначе изчезналото БМВ е втора употреба. Колата е открадната от автокъща в Благоевград. Джамбазите проникнали в парка на автокъщата и взели БМВ-то през почивните дни. Собственикът установил липсата в понеделник. За случая е уведомена Районна прокуратура Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Освен крадците на БМВ, издирват се и крадци на… четки за зъби и мобилен телефон, втора ръка:

В 02 РУ-Благоевград е получен сигнал за това, че около 12:55 часа в понеделник, от магазин на голяма търговска верига в Благоевград е извършена кражба на 2 бр. глави за електрическа четка за зъби. По случая е образуван заявителски материал.

За времето от 21:30 часа до 23:30 часа в петък, от хранителен магазин в Банско, е извършена кражба на мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

28-годишна кюстендилка пък е спипана с пълен багажник безакцизни цигари. Властите установили младата контрабандистка снощи, при проверка на пътя. Автопартулни полицаи открили в багажника на Пежото й 126 стека цигари от различни марки без бандерол. Жената е в ареста, уведомен е дежурен прокурор.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *