Колко много емоция във всяка рокля и всяка папийонка (снимки)

Вълнение, трепети, усмивки, майчини сълзи от радост… толкова много емоция на едно място… Всяка рокля, от хубава – по-хубава, всяко сако, всяка папионка са пропити с толкова много емоция. Детето вече е пораснало. И е на бал.

Ах, този хубав месец май, тази феерия на красотата, тази фиеста на младостта и най-смелите мечти. Всяко момче е с момиче. Някои даже и с по две. Избраницата от класа, сестричето или приятелката. Пристрастно е да оценяваме и класираме по хубост и красота, по пищност и изящество класове и училища. Красота има навсякъде и всички правят впечатление. И радва добронамереното око.

Роклите на абитуриентките – има ги всякакви, но повечето са дълги, пищни като на пепеляшка и принцесите от приказките. С цветя, воали, дантела, пайети.

Костюмите на абитуриентите – 50 на 50 са тези, които за първи път, вероятно, обличат официален костюм и тези, които залагат на кежуъла, даже авангард.


И как да класираш по хубост и красота, като се преливат в гамите от цветове и стилове елитната Езикова гимназия и Благоевградската професионална гимназия, например, където в цял випуск момичето е само едно. Младите момчета минаха с 8-годишно сестриче, други с гадже и сестра, досущ еднакви, в малки черни воалени рокли. Толкова хубави дами – че да не забележиш липсата на момичета в клас.


Ето ги, Е-класовете на Езикова гимназия и Благоевградската професионална гимназия. Те бяха съвсем на финала в дефилето в първата абитуриентска вечер.

Попътен вятър, млади хора!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *