Почетните граждани се видяха в изложба

39 фотокомпозииции наредиха в   Регионален исторически музей – Благоевград.Чрез тях благоевградчани могат да се запознаят с видните граждани, допринесли за развитието на Благоевград и утвърждаването му като културен и образователен център.

Част от почетните граждани бяха на изложбата, получиха и грамоти.   Почетни плакети получиха и  кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и председателят на Общински съвет Радослав Тасков, както и Детският парламент.

Присъстващите бяха поздравени от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков и доц. д-р Валентин Василев.

„Искам да благодаря на обществения посредник , че пое тази инициатива и осъществи съвместно с детския парламент на Благоевград. Благодаря, едно огромно благодаря на всички почетни граждани! Благодаря за това, че сте градили този град, за това че сте личности от които се учим и нашите деца трябва да се учат.“, каза Христина Шопова.

Експозицията може да бъде видяна до края на месец юли. Идеята се реализира от обществения посредник на Благоевград доц. д-р Валентин Василев, със съдействието на Община Благоевград, Общински съвет и Детски парламент.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *