Слушате ли БГ? Дано не сте пропуснали Благоевград!

Две вечери в ритъма на Бг. Две вечери от фестивалния юни, във фестивалния Благоевград. Наградите си БГ-изпълнителите получиха в Пловдив и с най-д0брото от изпълненията си пристигнаха в Благоевград. С хитова селекция две вечери родните изпълнители взривиха Благоевград. Многохилядна публика се събра в парк Македония в Благоевград и в петък, и в събота вечер. Хиляди меломани и слушаха, и пяха под отрито небе.

В двете вечери на БГ-войс Благоевград гостоприе 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Водещи бяха Наско от „Любими песни за любими хора“ и Поли Генова. Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев и Сигнал.

С приветствие към публиката и изпълнители, а след това и в публиката, бе и кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. „Тук, в Благоевград, българската музика е у дома си. Благодаря на всички изпълнители, благодаря на приятелите от Бг радио, на Николай Янчовичин. Вярвам, че ще се забавляваме много, и по време на двата концерта. И помете едно – всичко хубаво започва от Благоевград“, каза кметът д-р Атанас Камбитов

Благоевград е единственият град, носител на статуетката за БГ Град- посланик на българската музика, Благоевград и всяка година посреща любимите звезди на България.

Готови сме за следващата музикална еуфория. Готови сме за “Francofolies.Благоевград“. На 21 и 22 юни в Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *