Какво знаете за Малката и Денис?

Ако нищо не ви говорят тези имена и изпълнители, значи сте преминали младостта. Ако нищо за тях не знаете, значи нямате и тинейджър у дома. Защото това са най-яките звезди в българския поп в момента, оказа се. И те, двамата бяха на празника на евросело. „Решихме да експериментираме за празник с тези звезди и направо онемях. Такава еуфория не бях виждал“, разказва след празника кметът на село Черниче, симитлийско Георги Стефанов. Четирима полицаи се ангажирали да гарантират реда около сцената и да контролират екзалтираната публика за ред за селфи с изпълнителите.

Малката и Денис Теофилов бяха част от празничната програма в ерниче, заедно с народния изпълнител Никола Тодоров, самодейците от читалището . Бели гълъбчета, като символа на празника Св. Дух, дечицата от детската градина умилиха празнуващите с нежен танц още в началото на празничната вечер. После се редуваха стилове и таланти в музикалния аранжимент.

Весел, младежки празник се случи празника на Черниче тази година. Малко над 1 000 са жителите в евроселото, два пъти повече се събраха за празника. С настроение и удовлетворение от делата, за да има повод за празник. Площадът се напълни в понеделник вечер. Малки и пораснали, млади и стари се събраха на центъра.  Откакто го има селото, 50 дни след Великден е големия празник на Черниче.

Празнична заря, разбира се, огря евроселото за „Честит празник“. А първият сред равни, кметът на Черниче Георги Стефанов , благодари на всички, че не само на празника, а и в делника, местните са заедно, единни са, работят и живеят като един отбор. „Гордея се, че съм кмет на нашето село. За мен е привилегия и голям респект!“, каза Георги Стефанов и предаде на празнуващите уверението от общинския кмет Апостол Апостолов, че всичко, което е планирано да се направи в селото, за селото по желание, идея и инициатива на местните, ще се случи.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *