Децата чакат новата забавачка (видео)

Първа копка на Детска градина „Радост“ Гоце Делчев направиха кметът Владимир Москов заедно със заместник – председателя на Общински съвет – Гоце Делчев Димитър Балтаджиев. С това двамата първи в Гоце Делчев  дадоха официален старт на изпълнение на строително-монтажните работи. Стойността на ремонта  е 1 083 000 лв.

Кметът обеща да направят всичко по-силите си, заедно с изпълнителите,  да  съкратят сроковете и възможно най-бързо децата и техните учители да влязат в обновените сгради.


 

Водосвет за успешното начало и край на ремонтните дейности отслужи отец Николай Малечканов, който пожела здраве и успехи на работещите в детското заведение, и благослови всички деца, които го посещават.

В своето приветствие директорът на ДГ „Радост“ Магдалена Тамахкярова благодари на ръководството на община Гоце Делчев за подкрепата и подчерта, че политиката на местната власт е насочена към децата и към подобряване на образователната инфраструктура, което е от изключително значение и важност за бъдещето на общината.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов обясни, че предстои цялостно външно и вътрешно обновяване на сградата на детската градина и дворното пространство. „ДГ „Радост“ е част от големия проект за обновяване на образователната инфраструктура, в който попадат още ДГ Калинка и Второ ОУ.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *