Ето кои са наградените полицаи навръх празника им:

С отличие „ПОЧЕТЕН ЗНАК на МВР – III степен  наградиха старши инспектор Иван Гераков– н-к  група „ПКП“ ОДМВР-Благоевград. Той беше отличен за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения със заповед на  министъра на вътрешните работи. За образцово изпълнение на служебните задължения с „ГРАМОТА“ бяха наградени Павел Киров – началник сектор „ФОУССД“  ОДМВР-Благоевград, Даниела Василева – старши експерт в сектор „КАПОЧР“ и Станислав Николов старши експерт в сектор „КАПОЧР“.

За постигнати високи резултати в служебната дейност, конкретен и съществен принос при изпълнение на служебните си задължения „КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА“ получиха  7 служители на ОДМВР-Благоевград. С «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени 70 служители.

По повод Професионалния празник на МВР – 5 юли от старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР-Благоевград и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на ОД на МВР-Благоевград.

„Да бъдеш служител в министерството на вътрешните работи не е просто професия, това е дълг и призвание, начин на живот, свързан с умението да поемаш отговорност и да бъдеш  в  постоянна готовност да понасяш лишения и несгоди в името на добруването на хората“ – се обърна към полицейските служители старши комисар Дойчин Дойчинов. Той поздрави служителите, като им пожела да бъдат достойни в делата си, удовлетворени от работата си и неуморни в следването на целите си.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *