Casio пуска нова серия часовници RANGEMAN

Casio Computer Co., Ltd. обяви пускането на часовниците от линията RANGEMAN, които са най-новото попълнение в линията G-SHOCK, включваща водоустойчиви модели. Тези здрави часовници са оборудвани с много сензори, чиято богата функционалност ги прави практични за ползване дори при по-екстремни условия. От пускането на първия продукт G-Shock през 1983 година марката продължава да се развива и да предлага часовници със структура и дизайн, устойчиви на удар. Като част от линията часовници G-Shock, моделите от серията “Master of G” са предназначени за използване в екстремни условия, като някои от тях издържат на прах, влага и ръжда.

Те се възприемат много добре от клиентите, защото се отличават с изключителна здравина и работа. Часовниците RANGEMAN GW-9400 са най-новото попълнение в серията “Master of G” и са подготвени да посрещнат всякакви изпитания, които би им предложила една екстремна среда. Те имат троен сензор, който отговаря за работата на компаса, алтиметъра и термометъра. Клиентите могат да използват компаса в обстановки, в които видимостта е лоша или данните за барометричното налягане, за да предвидят резки промени във времето. Всички тези екстри превръщат моделите в надеждни партньори, особено когато не трябва да се допускат грешки. Часовниците с означение RANGEMAN са оборудвани със специален бутон за контрол на тройния сензор, който може да стартира измерванията само с едно натискане.

Това е практично в ситуации, в които всяка секунда е от значение, като например спасителни операции. Работата на отделните сензори може да бъде настроена така, че да се чува определен звук и това до потвърждава, че той работи и в тъмното. Хронометърът също може да бъде задействан с едно натискане на бутон. Дизайнът на корпуса е направен така, че да се предпазва сензорния бутон и да се подобри устойчивостта на удар. Тези нови часовници са надеждни спътници на спасители, които се налага да работят в тежки условия. Комбинират здравина и множество функции, базирани на използването на сензори. Както при другите модели от серията “Master of G”, и при новите задният капак е гравиран (този път със стилизирано изображение на дива котка). Това животно напълно отговаря на възможностите на тези часовници, защото символизира възможността за оцеляване в трудни условия.

Източник: Часовници Vip-WatchesВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *