(видео) НБА звезда и приятели без конкуренция на турнира в Гоце Делчев

НБА звездата Джими Хънт и негови приятели от САЩ се включиха в  баскет турнира в Гоце Делчев. Американците не срещнаха голяма конкуренция от другите 5 мъжки отбора.

Седмото издание на Баскет купата на Гоце Делчев е в памет на треньора Славчо Мълчанков. Тази година организацията бе подета от Зорница Мълчанкова, наследник в треньорската професия на баща си и общинския съветник, бивш баскетболист и съосновател на турнира Димитър Бояджиев с подкрепата на Община Гоце Делчев.

Зорница Мълчанкова се обърна към участниците и гости на турнира, за да сподели щастието си от факта, че са дошли тук за да уважат нея, турнира и нейния баща.


При голяма посещаемост преминаха срещите на общо 16-те отбора, които играха за медалите тази година.

При момичетата до 12 години с победа се поздрави отборът  „Яворов“ с деца на Зорница Мълчанкова,  съставен от Антония Рускова, Илияна Гюргайкова и Румяна Дамбалова.

А при момчетата до 12 години купата вдигна отбора на Голдън Стейт в състав Борислав Христов, Лазар Шоколарев и Иван Сърбаков.

Така след много емоции, организатори, участници и публика се разделиха с обещание да се видят под коша отново през 2020 година за 8-ми пореден път.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *