Какво светлинно музикално шоу в симитлийско село!

Уникално светлинно музикално шоу озари симитлийското село Крупник . Много музика с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години и по-нови, както и за всяка възраст  направиха едно музикално пътешествие във времето. Инициативата дошла от гастарбайтерите Еленко Георгиев, Сашо Равначки, които работят и живеят в Лондон, но милеят за родината.

Над 1000 потанцуваха на открито на стадион „Арена-Крупник“ под ритмите на БГ и всякаква друга ретро музика е се  се завихри  едно незабравимо парти.

А музикалните поздрави на Диско – ретро маратона нямаха предел. Най-много поздрави имаше за кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, како и за кметицата на Крупник Иванка Чакалска.

А имената бяха изписвани със светлини на екрана, което впечатли празнуващите.

Професионалисти се погрижиха и за музиката, и светлините. Идеята се зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора, да потанцуват и се повеселят.

А DJ Алексей, който е от Крупник, подготви много изненади.  А след края на шоуто всеки поиска това да стане традиция.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *