Хоанг Христов хвана последния билет за ретропътуването

Всички 6 вагона на атракционния влак по теснолинейката за 6 септември са изкупени. Билетите за пътуването бяха разпродадени за дни след пускането им в продажба на 23 август.  Последният от 180 билета за атракционното пътуване билет взе българин с виетнамски корени.  Билетът бе предложен от „Родопската теснолинейка“, а билетът се освободил поради възникнал ангажимент на притежателя му.

Първият, който изпратил съобщение, бил Хоанг Христов, 17-годишен българин от Русе с виетнамски корени, живее и учи в България.

Припомняме, че атракционно пътуване по теснолинейката между Септември и Велинград по повод Деня на Съединението на България организира БДЖ. Специалното пътуване ще се осъществи за всички клиенти на националния жп превозвач, които проявяват интерес към ретро подвижния състав и живописния маршрут. В празничния ден пътническата композиция ще бъде теглена от теснопътния парен локомотив № 609.76 – доставен у нас точно преди 70 години.

Цената на билета за влака с парния локомотив № 609.76 между Септември и Велинград ще бъде 25.50 лв. за пътуване в двете посоки (с включени запазени места).Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *