Разбиха хероинов канал на Кулата

Четирима мъже от Петрич са арестувани миналата нощ за трафик на дрога.

Акцията на полицейските служители е проведена вчера на ГКПП Кулата – Промахон на изходното трасе за Р.Гърция. Намерени са около 186 грама хероин и 1 040 грама канабис.

При извършена проверка на лек автомобил „Ауди“ с 40-годишен водач от гр.Петрич и пътуващ в него 47-годишен мъж също от Петрич, от полицейските служители са намерени два пакета, единият от които съдържащ около 78 грама кафяво, прахообразно вещества и втори, съдържащ около 108 грама кафяво, прахообразно вещество, като след направен полеви тест са реагирали положително на хероин. Водачът на автомобила и спътникът му са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

В хода на работата по случая са извършени претърсвания и изземвания в стопански постройки, собственост на 59 – годишен мъж от гр.Петрич, при които е намерена и иззета около 1 040 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Като съпричастни към разпространението и извършения трафик към Р.Гърция със заповед за задържане до 24 часа са задържани 59 – годишният мъж и мъж на 48 години от гр.Петрич. По случая се работи.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *