Ако имаш идея да си бизнесмен…

Академия за местни предприемачи отваря врати в тютюноптоизводителни райони. С този таргет, Благоевград е сред местата, където Започва Академия за местни предприемачи 3.0 – обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес. Планирани са 15 информационни срещи. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси. Инициативата е на фондация „Каузи“, на които Агенция.БГ съдейства за популяризиране. Школата е идната седмица. Ето графика в Благоевградски регион:

9 септември, 17.00 ч.
гр. Благоевград, Община Благоевград, пл.“Георги Измирлиев” №1
10 септември, 17.00 ч.
гр. Сатовча, Община Сатовча, ул.“Тодор Шопов” №37
11 септември, 17.00 ч.
гр. Гоце Делчев, Община Гоце Делчев, ул.“Царица Йоанна” №2
12 септември, 11.00 ч.
гр. Разлог, Исторически музей, пл.“15 септември 1903г.“ №14
12 септември, 17.00 ч.
гр. Банско, Посетителски информационен център, пл.“Възраждане“ №4

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и на края ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.

Както и в предишните две издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 25 000 лв. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30 януари 2020 г. в София.

Контакт за област Благоевград: Марина Стефанова, 0896 609700Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *