Кой е хедлайнер на „The Brava Balkan Fest“?

Кралицата на българския пънк-рок Милена Славова е хедлайнер на „The Brava Balkan Fest“, пише Стрелка БГ. ! Повече думи и обяснения за нея са излишни – където е МИЛЕНА, винаги е горещо, смятат организаторите. А събитието е на 20 и 21 септември. Всички почитатели на рок музиката ще могат да се насладят на изпълненията на групи от България, Сърбия, Румъния и др.

Останалите  яки банди са младите Дет метъл-надежди от Благоевград, Sintetica и най-бързо набиращата скорост хеви метъл банда от това лято – Catorga!

Мястото на сцената традиционно ще бъде поляната пред кметството на село Дъбрава, като и тази година освен концертите, ще има и съпътстваща програма.

А фестивалът се провежда за пети път и донесе една сериозна популярност на Дъбрава. Дали заради фестивала или просто, защото е атрактивно село, но стана едно от най-предпочитаните места за живеене от все повече хора. Мнозина са тези, които избират селото за закупуване на имоти.

А  миналогодишната звезда на феста – басистът Марко Мендоса дава, висока оценка, показателна за стойността на „The Brava Balkan Fest“.

Събитието е безплатно, бирата студена, а рокът безкомпромисен!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *