Нова придобивка: Електронни табла в Окръжен съд

Електронни информационни табла и система за оценяване работата на съдебната администрация заработиха в Окръжния съд в Благоевград. Новата придобивка е за улеснение на гражданите и обратна връзка с тях. Таблата са общо четири на брой.

Основното от тях е на първия етаж и дава информация за всички видове дела, които се разглеждат в Окръжния съд. Посочени са съответните зали, в които са заседанията, часът на провеждането и съдийския състав. Останалите три информационни табла са монтирани на третия етаж, пред заседателните зали и те дават информация за делото, което в момента се разглежда.

А за обратна връзка с гражданите, на първия етаж в служба „Регистратура“, всеки може да даде своята оценка за работата на съдебната администрация, като отговори на два блиц въпроса. Кратката анкета е качена на таблет и отнема по-малко от минута.

Въпросите ще бъдат обновявани периодично, а резултатите от анкетите публично оповестявани, като основната цел е вслушване в мнението на анкетираните и съответно подобряване работата на съдебната администрация по отношение на гражданите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *