С какво се похвали Разлог в Москва?

СПА туризма на село Баня, който се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58 °C, които се използват предимно за балнеология, открити и закрити басейни, фестивалният и голф туризъм в град Разлог, включващ най-популярния Международен кукерски фестивал „Старчевата“ и най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място най-старата църква на Балканския полуостров „Св.св Теодор Тирон и Теодор Стратилат“.

С това се похвали Разлог наМеждународно туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019”, в ЦВК „Экспоцентр“, Москва, Русия. Това  е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм. Тази година изданието на форума се проведе в периода от 10 до 12 септември 2019 година.

Над 50 изложители от България ,Сърбия, Кипър,Испания ,Тайланд , Китай, Египет и Танзания, участваха в изложението, което дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

Сред тях Община Разлог с рекламни материали представи красиви кътчета,места за развлечение и отдих. В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия, които представиха някои от най-атрактивните места. Имаше и различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *